Filet de Chevreuil poêlé accompagné d’une garniture d’hiver, puree de 4 genres de cèleris et sa propre sauce au poivre lampong.
Schotse hertenfilet met winterse garnituur, puree van 4 seldersoorten en z’n sausje van eigen nat met lampong peper.
32,00€
Le filet mignon poêlé et moulé aux champignons des bois, combiné à un demi glacé à l’echalotes
d’Anjou déglacé bordelaise et monté au foie gras d’oie, pommes Maxime.
Een gebakken runderhaas in vorm gegoten met diverse woudpaddestoelen, omringd met een demi glâce
van sjalotten uit Anjou geblust met een bordeauxwijn en verzacht met ganzenlever, maximaardappel.
28,00€
Le canard sauvage grillé aux senteurs de fruits chaud et sa purée complétée d'automne, sauce romarin et orange
op lava gegrilde wilde poldereend met een warme vruchtengarnituur en z'n aangepaste herfstpuree en saus geparfumeerd met rozemarijn en sinaas.
29,00€
Perdreau sauvage rôti au four aux feuilles de raisins et chou vert à la crème de cèpes,
trompettes de morts entouré de pommes amandines maison
Grijze patrijs in de Molteni gebakken met druivenbladeren op gestoofde groene kool, duxelle van
eekhoorntjesbrood en hoorntjes des overvloed, zelfgemaakte amandelaardappelen.
32,00€
Filet de turbot poêlé sur peau au sel de Guérande sur son nid d’endives Belges et poireau d’hiver cuites au wok,
l’huile balsamique âgée de 25 ans.
Op vel met guérande zout gebakken tarbot op gewokt Belgisch grondwitloof en winterprei bijgestaan van een
25 jaar oude aceto balsamico en lavas-schuim
38,00€
La sole meunière poêlée au beurre d’échire avec sa petite salade balsamique.
Een in verse boter gebakken zeetong à la meunière met z’n klein sla-timbaaltje met witte balsamico.
30,00€
L’Homard Canadien à la citronnelle cuit dans un bouillon épicé et son beurre blanc au chablis.
Een in sterk gekruide bouillon gekookt Canadeese kreeft overgoten met een blanke chablisbotersaus en citroenkruid.
45,00€
L’Homard Canadien grillé au jardin boutanique de 14 fines herbes. (2 Pers.)
Een gegrilde Canadeese kreeft met weelderige verse kruiden uit eigen tuin.
45,00€
Les gambas Tigre entières sautées "a casa Spinola" à liqueur de Sud et son beurre tomaté et citronné.
Gebakken tijgergambas "a casa Spinola" met tomaat, citroenboter en een zuiders pikant tintje.
28,50€
Les gambas Tigre entières grillées, crème aigre au ricard en aneth, salade herboristique en timbale.
Gegrilde tijgergambas "a casa Spinola" met een zure room van dille en ricard, kruidige sla-timbaal.
28,50€
Les moules à la casserolle cuivre. Enkel Zeeuwse mosselen in koperen steelpan geserveerd
Enkel verkrijgbaar in het goede mosselseizoen !
Au Chablis.26,00€
Aux 14 fines herbes de mon jardin.28,00€
À la moutarde de dijon, persil et basilic. 28,00€
Au curry Madras, aneth et cerfeuil de Rome. 28,00€
Pigeonneau de Bresse cuit dans le Molteni à la cocotte avec ses truffes et romarin, Bresaola et une garniture colorée d'hiver. (vanaf februari)
Een op truffels verliefde Franse duif uit Bresse in de Molteni gebakken, bijgestaan van Bresaola, reductie van rozemarijn en fijne kleurrijke tooi
32,00€
L’Anguilles de rivière braisé aux 14 fines herbes de mon jardin. (juni-juli-augustus-september-oktober)
Onze bekende rivierpaling gebraiseerd in veertien verse kruiden uit eigen tuin.
28,00€