L’assiette d’un carpaccio de filet de boeuf à l’huile d’olive et parmesan al funghi.
Een volledig bedekt bord met in olijfolie gemarineerde rundsfilet met parmezaankaas en Italiaanse bospaddestoelen.
16,00€
Carpaccio de coquilles Canadienne "herboristique" avec des pommes de truffes Chinoise, tomates sèchées,...
Een carpaccio van Canadese "Black Jewel" St.Jakobsvruchten op een kruidige wijze met truffelaardappel...
18,50€
Carpaccio de thon Atlantique mariné yuzo, poivre noir, tomates séchèes à la maison et fines herbes fraîches.
carpaccio van Atlantische tonijn met yuzo, zwarte peper, roellinger kruiden , huisgedroogde tomaten en verse fijne kruiden.
18,00€
Carpaccio de filet de Chevreui mariné a l'huile de noix, céleri-râve à deux façon et des truffes.
Een carpaccio van Schotse hertenfilet gemarineerd met notenolie, knolselder op 2 manieren en verse truffel
18,50€
Tartare de saumon sauvage d’Irlande et ciboulette moulé à l’huile d’olive extra vierge.
Een gevormde tartaar van Ierse wilde zalm, bieslook en sjalotjes uit Anjou in extra vierge Toscaanse olijfolie.
15,00€
La belle salade Caprésé du mozzarella di bufala campana, origan et balsamique de Modèna.
Een mooie trostomatenslaatje met mozzarella di bufala campana, oregano, basiliek en balsamico van Modena.
14,00€
Une tranche de foie gras d’oie au torchon avec Sauternes, ses confits et graines de pavot.
In handdoek bereide Ganzenlever gemarineerd in Sauternes omringd met aangepaste konfijten en maanzaad.
20,00€
L’éventail de magret de canard fumé maison et son melon doux.
Een waaier van huisgerookte eendenborstfilet en zoete meloen.
13,50€
La salade marguerite de langoustines avec sa vinaigrette tiède
de banyuls, ses fines herbes fraîches, ses pignons de pin et tomates séchèes. (Par2)
Salade margherite van gebakken langoustines met een lauwe banyulsdressing,
zijn verse groene kruiden, gegrilde pijnboompitten en vers gedroogde italiaanse trostomaten.
26,00€
Queues de Langoustines poêlées au beurre blanc, ciboulette et dés de tomate. (Par 2)
Gebakken Bretoense langoustines overgoten met een blanke botersaus van bieslook en tomaat.
24,00€
Le cappuccino de bisque de crevettes grises de Zeebruges légèrement parfumé à l’aneth et ricard.
Een bisquecappuccino van Zeebrugse grijze garnalen licht geparfumeerd met anijs en dille.
12,00€
Les gambas Tigre entières sautées « a casa Spinola » à la liqueur du Sud et son beurre citronné.
Gebakken tijgergambas “a casa Spinola” met citroengras, verse laurier en zuiders pikant tintje.
18,50€
Les gambas Tigre entières grillées au Pernod sur un lit de salade herboristique et aneth.
Gegrilde tijgergambas, zure room van ricard en dille met een kruidig sla-boeket.
18,50€
Les moules à la créme aux 14 fines herbes de mon jardin (Par2) (seizoen)
Waddenzee mosselen met veertien kruiden uit eigen tuin in gegoten mosselvorm gebracht.
16,00€
Suggestie: La pomme de terre Moscovite coiffée de son caviar Osciètre. Een gevulde polderaardappel met Osciètre kaviaar op Moskouse wijze.45,00€
Filet de Chevreuil poêlé accompagné d’une garniture d’hiver, puree de 4 genres de cèleris et sa propre sauce au poivre lampong.
Schotse hertenfilet met winterse garnituur, puree van 4 seldersoorten en z’n sausje van eigen nat met lampong peper.
32,00€
Le filet mignon poêlé et moulé aux champignons des bois, combiné à un demi glacé à l’echalotes
d’Anjou déglacé bordelaise et monté au foie gras d’oie, pommes Maxime.
Een gebakken runderhaas in vorm gegoten met diverse woudpaddestoelen, omringd met een demi glâce
van sjalotten uit Anjou geblust met een bordeauxwijn en verzacht met ganzenlever, maximaardappel.
28,00€
Le canard sauvage grillé aux senteurs de fruits chaud et sa purée complétée d'automne, sauce romarin et orange
op lava gegrilde wilde poldereend met een warme vruchtengarnituur en z'n aangepaste herfstpuree en saus geparfumeerd met rozemarijn en sinaas.
29,00€
Perdreau sauvage rôti au four aux feuilles de raisins et chou vert à la crème de cèpes,
trompettes de morts entouré de pommes amandines maison
Grijze patrijs in de Molteni gebakken met druivenbladeren op gestoofde groene kool, duxelle van
eekhoorntjesbrood en hoorntjes des overvloed, zelfgemaakte amandelaardappelen.
32,00€
Filet de turbot poêlé sur peau au sel de Guérande sur son nid d’endives Belges et poireau d’hiver cuites au wok,
l’huile balsamique âgée de 25 ans.
Op vel met guérande zout gebakken tarbot op gewokt Belgisch grondwitloof en winterprei bijgestaan van een
25 jaar oude aceto balsamico en lavas-schuim
38,00€
La sole meunière poêlée au beurre d’échire avec sa petite salade balsamique.
Een in verse boter gebakken zeetong à la meunière met z’n klein sla-timbaaltje met witte balsamico.
30,00€
L’Homard Canadien à la citronnelle cuit dans un bouillon épicé et son beurre blanc au chablis.
Een in sterk gekruide bouillon gekookt Canadeese kreeft overgoten met een blanke chablisbotersaus en citroenkruid.
45,00€
L’Homard Canadien grillé au jardin boutanique de 14 fines herbes. (2 Pers.)
Een gegrilde Canadeese kreeft met weelderige verse kruiden uit eigen tuin.
45,00€
Les gambas Tigre entières sautées "a casa Spinola" à liqueur de Sud et son beurre tomaté et citronné.
Gebakken tijgergambas "a casa Spinola" met tomaat, citroenboter en een zuiders pikant tintje.
28,50€
Les gambas Tigre entières grillées, crème aigre au ricard en aneth, salade herboristique en timbale.
Gegrilde tijgergambas "a casa Spinola" met een zure room van dille en ricard, kruidige sla-timbaal.
28,50€
Les moules à la casserolle cuivre. Enkel Zeeuwse mosselen in koperen steelpan geserveerd
Enkel verkrijgbaar in het goede mosselseizoen !
Au Chablis.26,00€
Aux 14 fines herbes de mon jardin.28,00€
À la moutarde de dijon, persil et basilic. 28,00€
Au curry Madras, aneth et cerfeuil de Rome. 28,00€
Pigeonneau de Bresse cuit dans le Molteni à la cocotte avec ses truffes et romarin, Bresaola et une garniture colorée d'hiver. (vanaf februari)
Een op truffels verliefde Franse duif uit Bresse in de Molteni gebakken, bijgestaan van Bresaola, reductie van rozemarijn en fijne kleurrijke tooi
32,00€
L’Anguilles de rivière braisé aux 14 fines herbes de mon jardin. (juni-juli-augustus-september-oktober)
Onze bekende rivierpaling gebraiseerd in veertien verse kruiden uit eigen tuin.
28,00€
La crème brulée à la Vanille Bourbon.
Een gebrande vla geparfumeerd met Bourbon Vanille.
8,00 €
La mousse au chocolat Belge et sa garniture de fruits.
Belgisch puurste chocolademousse op een kunstige manier op bord met fruitige garnituur.
10,00 €
L’Assiette creuse avec un gratin de fruits de saison fraiches aromatisées d’amarguinha.
Een diep bord Belgische gegratineerde lentevruchten verrijkt met Amarguinha.
10,00 €
La Dame Blanche Royale à l’art d’une peinture avec ses coupelles gourmandes.
Een kunstig geverfd chocoladebord gevuld met huisgemaakte vanilleroomijs en warme chocoladesaus.
9,00 €
Sabayon au Chablis et d’amandes grillées sur crème glacé fait à la maisoin.
Een sabayon van Chablis en gegrilde amandelen geschrokken door huisgemaakt vanilleroomijs.(2 pers)
10,00 €
Rosace de sorbets à la cuillère.
Het assortiment van huisgedraaide verfrissende sorbets.
9,00 €
La Tarte Tatin flambé au Calvados accompagné du crème glâce à la vanille.
Een appeltatin geflambeerd met Ribaude Calvados vergezeld van vers vanilleijs. (per 2 personen)
10,00 €
Café glacé comme il faut.9,00 €
Irish coffee au william lawson et Illy.
Een verse Ierse koffie .
10,00 €