Oudejaarsavond

___

Aperitief 2017 met Champagne.
Vergezeld van ganzenleverspiesje met mango, rode biet en St. Jakobsvrucht.

___

Lijngeviste zalm licht gerookt met Padoukhout in de oklahoma van de Chef,
in tartare samengebracht met bieslook,dille, Anjou-sjalot en extra vierge olijfolie
créme aigre met sevruga kaviaar & frivolité van eigen gerookte rivierpaling.

Tariquet – Sauvignon – Gascogne

___

Een bisque-cappuccino van langoustines geparfumeerd met venkel, dille en saffraan-bloemetjes.

___

Symfonie tarbot op lage temperatuur, gefarceerd met een verskruidige farce van kreeft op Belgisch
gecarameliseerd grondwitloof en mergpompoen, oesterinfusie met basiliek en citroengras

Kleine Zalze Chardonnay 201 Barrel fermented – Stellenbosch

___

Vers gedraaide citroensorbet met yoghourt en citroenmelisse als verfrissing.

___

Gemarineerde hertenmedaillon uit Schotland gebakken in de Molteni met wilde thijm uit Portugal,
Charlotte-puree van 4 seldersoorten samen, muntige rode peer met appel in timbaal, aardpeer,
kweepeer, Italiaanse truffel en een saus uit het diepste van winter

Ribon tinto Barrica 2013

Ribera Del Duero

___

Dessert van de Oude klassieke bosgeest. (Saint-Sylvestre)

___

“Gelukkig Nieuwjaar 2018”

Met een glas Champagne “Michel Furdyna” à Celles sur Ource

Carte Blanche Brut – Médaille d’Or

___

De koffietafel met versgemaakte koekjes en “Pralinette” garnituur.