L’assiette d’un carpaccio de filet de boeuf à l’huile d’olive et parmesan al funghi.
Een volledig bedekt bord met in olijfolie gemarineerde rundsfilet met parmezaankaas en Italiaanse bospaddestoelen.
16,00€
Carpaccio de coquilles Canadienne "herboristique" avec des pommes de truffes Chinoise, tomates sèchées,...
Een carpaccio van Canadese "Black Jewel" St.Jakobsvruchten op een kruidige wijze met truffelaardappel...
18,50€
Carpaccio de thon Atlantique mariné yuzo, poivre noir, tomates séchèes à la maison et fines herbes fraîches.
carpaccio van Atlantische tonijn met yuzo, zwarte peper, roellinger kruiden , huisgedroogde tomaten en verse fijne kruiden.
18,00€
Carpaccio de filet de Chevreui mariné a l'huile de noix, céleri-râve à deux façon et des truffes.
Een carpaccio van Schotse hertenfilet gemarineerd met notenolie, knolselder op 2 manieren en verse truffel
18,50€
Tartare de saumon sauvage d’Irlande et ciboulette moulé à l’huile d’olive extra vierge.
Een gevormde tartaar van Ierse wilde zalm, bieslook en sjalotjes uit Anjou in extra vierge Toscaanse olijfolie.
15,00€
La belle salade Caprésé du mozzarella di bufala campana, origan et balsamique de Modèna.
Een mooie trostomatenslaatje met mozzarella di bufala campana, oregano, basiliek en balsamico van Modena.
14,00€
Une tranche de foie gras d’oie au torchon avec Sauternes, ses confits et graines de pavot.
In handdoek bereide Ganzenlever gemarineerd in Sauternes omringd met aangepaste konfijten en maanzaad.
20,00€
L’éventail de magret de canard fumé maison et son melon doux.
Een waaier van huisgerookte eendenborstfilet en zoete meloen.
13,50€
La salade marguerite de langoustines avec sa vinaigrette tiède
de banyuls, ses fines herbes fraîches, ses pignons de pin et tomates séchèes. (Par2)
Salade margherite van gebakken langoustines met een lauwe banyulsdressing,
zijn verse groene kruiden, gegrilde pijnboompitten en vers gedroogde italiaanse trostomaten.
26,00€
Queues de Langoustines poêlées au beurre blanc, ciboulette et dés de tomate. (Par 2)
Gebakken Bretoense langoustines overgoten met een blanke botersaus van bieslook en tomaat.
24,00€
Le cappuccino de bisque de crevettes grises de Zeebruges légèrement parfumé à l’aneth et ricard.
Een bisquecappuccino van Zeebrugse grijze garnalen licht geparfumeerd met anijs en dille.
12,00€
Les gambas Tigre entières sautées « a casa Spinola » à la liqueur du Sud et son beurre citronné.
Gebakken tijgergambas “a casa Spinola” met citroengras, verse laurier en zuiders pikant tintje.
18,50€
Les gambas Tigre entières grillées au Pernod sur un lit de salade herboristique et aneth.
Gegrilde tijgergambas, zure room van ricard en dille met een kruidig sla-boeket.
18,50€
Les moules à la créme aux 14 fines herbes de mon jardin (Par2) (seizoen)
Waddenzee mosselen met veertien kruiden uit eigen tuin in gegoten mosselvorm gebracht.
16,00€
Suggestie: La pomme de terre Moscovite coiffée de son caviar Osciètre. Een gevulde polderaardappel met Osciètre kaviaar op Moskouse wijze.45,00€