Filet d’agneau des Prés Salés grillé et clouté du moutarde de meaux accompagnée (2 Pers.)
d’une garniture provençale, d’une pomme farcie, et réduction de tomates au gingembre et pistou de Gênes.
Lamsfiler ‘pré de salé’ met een tapenade van mosterd en peterselie geserveerd met een Provençaalse garnituur gefarceerde polderaardappel, Genuaanse pesto en een tomatenreduktie met geber-accent.
28,00 €
Le filet mignon poêlé et moulé aux champignons des bois, combiné à un demi glacé à l’echalotes
d’Anjou déglacé bordelaise et monté au foie gras d’oie, pommes Maxime.
Een gebakken runderhaas in vorm gegoten met diverse woudpaddestoelen, omringd met een demi glâce
van sjalotten uit Anjou geblust met een bordeauxwijn en verzacht met ganzenlever, maximaardappel.
28,00 €
La sole meunière poêlée au beurre d’échire avec sa petite salade balsamique.
Een in verse boter gebakken zeetong à la meunière met z’n klein sla-timbaaltje met witte balsamico.
30,00 €
Filet de turbot braisé à la vierge, saliecorne, asperges de Malines et son raïto adapté.
Gebraiseerde tarbot geserveerd à la vierge met lamsoren en Mechelse asperges en z’n aangepaste raïto.
35,00 €
Filet de bar poêlé sur peau au sel de Guérande sur son nid d’endives Belges cuites au wok,
l’huile balsamique âgée de 25 ans. (2 Pers..)
Op vel met guérande zout gebakken zeebaars op gewokt Belgisch witloof en zomerprei bijgestaan van een
25 jaar oude aceto balsamico.
30,00 €
 L’Anguilles de rivière braisé aux 14 fines herbes de mon jardin.
Onze rivierpaling gebraiseerd in veertien verse kruiden uit eigen tuin.
 28,00 €
L’Homard Canadien à la citronnelle cuit dans un bouillon épicé et son beurre blanc au chablis.
Een in sterk gekruide bouillon gekookt Canadeese kreeft overgoten met een blanke chablisbotersaus en citroenkruid.
 32,00 €
L’Homard Canadien grillé au jardin boutanique de 14 fines herbes. (2 Pers.)
Een gegrilde Canadeese kreeft met weelderige verse kruiden uit eigen tuin.
 35,00 €
Onze gambas zijn ook verkrijgbaar in hoofdgerecht zowel grillées als sautées  28,00 €

Les moules à la casserolle cuivre. De zomermosselen in koperen steelpan geserveerd
Au Chablis. 26,00€
Aux 14 fines herbes de mon jardin. 28,00€
À la moutarde de dijon et basilic. 28,00€
Au curry Madras et cerfeuil de Rome. 28,00€

Graag stellen wij onze seizoensmenu voor met dagverse marktprodukten. Deze viergangenmenu serveren wij voor het ganse tafelgezelschap voor de prijs van 54,00 Euro per persoon.
Wij verzorgen als gastronoom tevens graag traiteurdienst voor Uw gasten thuis.
Groepen tot 26 personen aan één tafel privé op het eerste verdiep zijn ook mogelijk.