L’assiette d’un carpaccio de filet de boeuf à l’huile d’olive et parmesan al funghi.
Een volledig bedekt bord met in olijfolie gemarineerde rundsfilet met parmezaankaas en Italiaanse bospaddestoelen.
16,00 €
Carpaccio de thon de l’Atlantique mariné au poivre noir, tomates séchèes et fines herbes fraîches.
Een carpaccio van Atlantische tonijn gemarineerd et zwarte peper, lichte tuinkruiden en huisgedroogde trostomaten.
17,00 €
La belle salade Caprésé du mozzarella di bufala campana, origan et balsamique de Modèna.
Een mooie trostomatenslaatje met mozzarella di bufala campana, oregano, basiliek en balsamico van Modena.
14,00 €
Une tranche de foie gras d’oie au torchon avec Sauternes, ses confits et graines de pavot.
In handdoek bereide Ganzenlever gemarineerd in Sauternes omringd met aangepaste konfijten en maanzaad.
20,00 €
Tartare de saumon sauvage d’Irlande et ciboulette moulé à l’huile d’olive extra vierge.
Een gevormde tartaar van Ierse wilde zalm, bieslook en sjalotjes uit Anjou in extra vierge Toscaanse olijfolie.
15,00 €
 Queues de Langoustines poêlées au beurre blanc, ciboulette et dés de tomate. (Par 2)
Gebakken Bretoense langoustines overgoten met een blanke botersaus van bieslook en tomaat.
 24,00 €
La salade marguerite de langoustines avec sa vinaigrette tiède
de banyuls, ses fines herbes fraîches, ses pignons de pin et tomates séchèes. (Par2)
Salade margherite van gebakken langoustines met een lauwe banyulsdressing,
zijn verse groene kruiden, gegrilde pijnboompitten en vers gedroogde italiaanse trostomaten.
 26,00 €
L’éventail de magret de canard fumé maison et son melon doux.
Een waaier van huisgerookte eendenborstfilet en zoete meloen.
 13,50 €
Les gambas Tigre entières sautées « a casa Spinola » à la liqueur du Sud et son beurre citronné.
Gebakken tijgergambas “a casa Spinola” met citroengras, verse laurier en zuiders pikant tintje.
 18,50 €
Les gambas Tigre entières grillées au Pernod sur un lit de salade herboristique et aneth.
Gegrilde tijgergambas, zure room van ricard en dille met een kruidig sla-boeket.
18,50 €
Le cappuccino de bisque de crevettes grises de Zeebruges légèrement parfumé à l’aneth et ricard.
Een bisquecappuccino van Zeebrugse grijze garnalen licht geparfumeerd met anijs en dille.
 12,00 €
Les moules à la créme aux 14 fines herbes de mon jardin. (2 Pers. )
Waddenzee mosselen met veertien verse groene kruiden uit eigen tuin à la crème.
 16,00 €
Suggestie : La pomme de terre Moscovite coiffée de son caviar Osciètre. Een gevulde polderaardappel met Osciètre kaviaar op Moskouse wijze.  45,00 €